Hem     Ma Belle Vita     Hanar     Tikar     Valpar     Kontakt
Om oss

Ma Belle Vita är en liten kennel i nordöstra Helsingborg, Skåne län. Jag som bedriver kenneln heter Madlene Lygdman och bor tillsammans med min sambo och våra hundar. Min passion i livet är just hundarna och framförallt rasen American Staffordshire Terrier som ligger mig extra varmt om hjärtat. 

Under åren som gått så har Madlene gått olika utbildningar. Madlene är bland annat utbildad CUA (Certifierad utställningsarrangör) och auktoriserad ringsekreterare inom SKK och jobbar aktivt med det. 

Runt år 2012 gick hon färdigt SKKs hunduppfödarutbildning och året därpå utbildade hon sig till BPH figurant och har sen dess varit med och delaktig på många mentalbeskrivningar. 2014 gick hon Anatomi och bedömningsteknik steg 1 för Moa Persson och 2015 gick hon Anatomi och bedömningsteknik steg 2 för Moa Persson. Hon har suttit med i rasklubbens utställningskommitté och arrangerat flera utställningar, rasklubbens tävlingskommitte och arrangerat klubbmästerskap i bland annat rallylydnad, rasklubbens mentalkommitté och arrangerat flera BPH tillfällen och suttit med i Bjuvs Brukshundklubbs utställningsgrupp och arrangerat flera utställningar för alla raser. För nuvarande sitter hon med i rasklubbens styrelse för andra året i rad och jobbar aktivt med föreningsarbetet. Under samtliga år har hon gått på olika föreläsningar. Några av dessa föreläsningar har varit för bland annat Curt Blixt, Anders Hallgren, Per Jensen, Lars Audell, Maths Lindberg, Gerard O'shea och Hilde Nybom för att nämna några.

Vår kennel är kontrollerad och godkänd av Svenska Kennelklubben.

Kennel Ma Belle Vita's | Madlene.Lygdman@hotmail.com | © Copyright 2017-2021