Hem     Ma Belle Vita     Hanar     Tikar     Valpar     Kontakt

Ma Belle Vita är en liten kennel i nordöstra Helsingborg, Skåne län. Jag som har kennelprefixet Ma Belle Vita heter Madlene Lygdman och bor tillsammans med min sambo och våra hundar. Min passion i livet är just hundarna och framförallt rasen American Staffordshire Terrier som ligger mig varmt om hjärtat. 

Under åren som gått så har Madlene gått olika utbildningar. Madlene är bland annat utbildad CUA (Certifierad utställningsarrangör) och auktoriserad ringsekreterare inom SKK och jobbar aktivt med det. 

Runt 2012 gick hon färdigt SKKs hunduppfödarutbildning och kort därpå utbildade hon sig till BPH figurant och har sen dess varit med och delaktig på många mentalbeskrivningar. 2014 gick hon Anatomi och bedömningsteknik steg 1 för Moa Persson och 2015 gick hon Anatomi och bedömningsteknik steg 2 för Moa Persson. Hon har suttit med i rasklubbens utställningskommitté, tävlingskommitté och mentalkommitté under åren och arrangerat flertal officiella och inofficiella raspecialer, klubbmästerskap och flera BPH dagar för rasen. För nuvarande sitter hon med i rasklubbens styrelse för tredje året som vice ordförande och jobbar aktivt inom rasklubben med föreningsarbetet.

Hon har under några år även suttit med i Bjuvs brukshundklubbs utställningsgrupp och arrangerat flertal utställningar för alla raser. 

Under samtliga år har hon gått på olika föreläsningar. Några av dessa föreläsningar har varit för bland annat Curt Blixt, Anders Hallgren, Per Jensen, Lars Audell, Maths Lindberg, Gerard O'shea och Hilde Nybom för att nämna några.

Vår kennel är kontrollerad och godkänd av Svenska Kennelklubben.


Kennel Ma Belle Vita's | Madlene.Lygdman@hotmail.com | © Copyright 2017-2021