Hem     Nyheter     Ma Belle Vita     Amstaff     Hanar     Tikar     Valpar     Länkar     Kontakt
Om oss

Ma Belle Vita är en liten familjekennel belägen i nordöstra Helsingborg i Skåne län, och jag som bedriver kenneln heter Madlene och bor tillsammans med min sambo Labinot och våra hundar sen 10+ år tillbaka. Vi ser Amstaffen som en ras som gärna vill vara med på allt som händer i vardagen och det är för oss en fantastisk allround hund med egenskaper som vi tycker passar våra önskemål och vår familj helt perfekt.  

Tillsammans med våra hundar lever vi ett aktivt liv. Vi tränar bland annat viltspår, rallylydnad, vardagslydnad och weight pull. Vi åker även iväg på olika hundutställningar. Vi gör även andra aktiverings saker i vardagen utöver detta. 

Under åren som gått så har vi gått olika utbildningar och kurser. Madlene är CUA (Certifierad Utställningsarrangör) och auktoriserad ringsekreterare inom Svenska kennelklubben och jobbar aktivt med det. 2012 gick hon SKKs uppfödarutbildning. 2013 utbildade hon sig till BPH figurant och har varit delaktig på en hel del mentalbeskrivningar. 2014 gick hon Anatomi och Bedömningsteknik steg 1 för Moa Persson och 2015 Anatomi och Bedömningsteknik steg 2 för Moa Persson. Hon har suttit med i rasklubbens utställningskommitté och tävlingskommitté och suttit med i Bjuvs Bks utställningsgrupp de senaste åren.  För nuvarande sitter hon med i rasklubbens styrelse och mentalkommitté.

Över samtliga år har vi även gått på föreläsningar som intresserar oss. Allt rörande leder, genetik, anatomi och beteende m.m. 
Några av dessa har varit för Curt Blixt, Anders Hallgren, Per Jensen, Lars Audell, Maths Lindberg, Gerard O'shea och Hilde Nybom för att nämna några.   


Vår kennel är godkänd och kontrollerad av Svenska Kennelklubben

Kennel Ma Belle Vita's | Info@mabellevitas.se | © Copyright 2017-2019